sobota 11. října 2008

(nejen) OA párty ve Stráži

Včera večír proběhla dlouhoočekávaná megapárty ve Stráži nad Ohří. Nu co k tomu dodat? Ani Vám teda sama nevim :-D

S Dádou jsme to měly letos líp vymyšlený, z našich loňských zkušeností víme, že vlaky nejezdí a doprava domů za pomoci vztyčeného palce není příliš bezpečná ;), tak jsme si sehnaly řidiče. Že nám to ale dalo sakra práce... no ale zvládly jsme to :o)

Klárky "Pokud dojedete do Boče, už jste špatně." jsme si sice vzalik srdci a myslelijsme celou cestu na to, nicméně nám to bylo prd platný, do Boče jsme stejnak dojeli :-D.

Ale i ke koníkům jsme nakonec úspěšně dojeli. "Hospůdka" či "sklípek" už byla plná lidu, tak jsme se hned vrhli na připravování svíček na dortíka, kterýho jsme s Dandulou a hlavně s mojí mamčou upekly ve čtvrtek, popřáli jsme všichni Klárce "sweet 19" a mohlo se začít oslavovat...

Všechno teklo proudem, hudba hrála ostošet, lidu stále přibývalo. Prostě to byla zase jednou paráááádně vydařená akcička. Nás Oačáků se sešlo taky požehnaně, tak jsme si to pořádně užily, udělaly miliony a miliony fotek, který se tu budou postupně objevovat, zatím tedy:

moje edice fotešek :o)


Lami mě zase obral o dvě placky, s tim klukem je nebezpečný někam chodit :D. Právě polemizuji nad tím, jestli je lepší v autě poslouchat matrix (všichni spolujezdci sice tvrdí, že to matrix nebyl, že to byli Prodigy, ale nejsem blbá, to byl! Matrix) nebo ten hip hop...ale nedocházím k závěru ;)

Tak dlouho a tak sqěle jsem se opravdu dlouho nepobavila a bylo i vidět na všech přítomných Oačácích (já, Dáda, Anička, Lafetka, Verunka a Klárka), že se taky dobře mají :o) prostě pecka večer :o)

Se spánkem už jsme si oproti loňsku polepšili, letos jsme zalezli nějak po druhý hodině, kdy už i Verunka a Lafetka odjely nach Ostrov.

Ráno se nikomu, kromě aktivní Dády nechtělo vstávat, tak nás pořád budila, rušila, a lezla nám do postelí a mě vzala deku, tak jsem musela ještě i využít svýho spacáčku :o). Navíc jsme všichni dostali slinu na našeho upečenýho krtka, a dostali jsme se k debatě, jaká je lepší snídaně - jestli sladká nebo slaná. Já tvrdím, že sladká :o)

Domů jsme vyráželi okolo půl dvanáctý (ráno ;)) a teď už snad těšit se na další, už třetí, ročník strážovské párty :o).

btw. jenom mým foťáčkem se podařilo nafotit asi 240 fotek, a to samý množství ještě může být i u Verunky :D

2 komentáře:

  1. Nemám slov, byla to PERFEKTNÍ akcička :o).. Ten, kdo nepřijal nabídku, tak neví, o co přišel ;)..

    Chtělo by to zopáknout a dělat oačácké akcičky častěji :)..

    Btw: Hodilo by se u pár foteček udělat cenzuru :D.. O některých teda ani nevím, abych pravdu řekla :D..

    OdpovědětVymazat
  2. Hoja hoja akce byla nice a co je lepší radši mi dávejte placky jsou prostě boží... Veju jestli se ti ta hudba nelíbila tak máš smůlu příště pojedeš na tažnym i když žádné nemám :) Mě se to osobně líbilo a jsem rád že jsem poznal další hromadu lidí z vaší třídy doufám že se zase někdy takhle hromadně uvidíme. A díky za supr akcičku..

    OdpovědětVymazat