neděle 27. července 2008

Období snů ... lol

To se mi stává jenom jednou za čas, že se mi každej večer zdá sen, kterej si dokonce i ráno pamatuju :o) a newim, čim to je..ale 3 sny za poslední 3 dny stojí za napsání :D

1. sen, ze čtvrtka na pátek

Mimo to, že jsem byla s Pampe u ní doma (to bych neřešila), vypadalo to, jak u nás doma (to bych taky neřešila), tak si Pampe obarvila vlasy na blonďato a ostříhala na Victorii Beckham (promiň Pampe, za to já nemůžu).. pak přišlo tornádo, Pampe začala zachraňovat nějaký mimino, který se tam najednou vylouplo, já šla na balkon odnýst prádlo (opravdu důležitá činnost, když je nad váma oko hurikánu).. v tom se z dalšího pokoje ozve Ondra, ať radši zmizim zpátky k Terezce (moje spolužačka). Tak mu říkám, že jsem asi sotva mohla vědět, že spolu chodili. Zbytek snu je nepodstatnej..možná že i tohle byl zbytek snu.. no ale důležitý je, že když jsem se probudila, tak jsem byla tak šíleně zmatená Ondrovou větou, že už jsem málem psala Terce i jemu, jestli spolu vážně nechodili ;-)... nenapsala, ale už vim, že nechodili..

2. sen, z pátka na sobotu

Tak dobrá, neni to nic extra, ale já se pobavila. Protože mamča pořád bulíkuje, ať si jdu koupit blonďatou, že mi obarví moje barvičky pryč (ani mě nehne!!!), tak jsem zašla do "déemka" :o) tak si vyhlídnu barvu a najednou koukám a můj strejda Jíra (nutno podotknout, že žije v Bundes a vidim ho tak jednou za rok). že prý tu pracuje. A že prý proč se mu občas neozvu. A ani mi tu barvu nedal zadarmo :D...

3. sen, ze soboty na neděli
Už mi chybí tréninky a začíná to ovlivňovat i moje sny. Newim sice, kde, co, kdy, jak, a proč...ale v dnešnim snu figurovat Jamie King (prostě moje láska, nejnadanější tanečník, choreograf..bla bla bla..stejně vás to nezajmá ;)) a vedl Nike Dance přímo (tuším) na centrálce, páč se tam objevila i moje bývalá třídní, paní Beranová (???). Ke všemu mluvil česky a byl ještě víc sexy, než na obrázku a tak se ptám, jaktože o tom klubu už dávno newim. Jamie zrovna rozdával Nike kšiltovky (ok..nerozdával..prodával za 400 ;)), a když jsem jí chtěla taky, tak že prý ne, protože jsem tu poprvý a on je objednával pro stálý členy..taková drzost..a ještě ke všemu vypadaly, jako kdyby tam to Nike Jamie našíval sám ;) tak přemýšlim, že jsme si asi ani nezatancovali :( ale Jamie mi docela připomínal Michela z Gilmorek (za to může asi moje včerejší sjíždění youtube..)

4 komentáře:

  1. Nemohu psát na blog, mám to nějak bloklý a nemám ponětí, co s tím je, tak písám jako anonym :(..
    Co se týče Tvých snů, tak je to asík náhoda, ale o Pampe se mi skutečně taky zdálo a to před pár dny :).. Byl to pěknej sen, taky jeden z mála co mi zůstal v paměti ;).. Ještě tam byl jeden človíček a pěkně jsme kecali a pařili na mě neznámém baráku, jakobychom se znali několik let.
    Víš co by mě zajímalo? Jak takový sny vznikají a čím je to ovlivněný, heh :)..

    OdpovědětVymazat
  2. LoL.. Jsem ani nehodila podpis, co :).. Tak jo: Pa největší milovník kola :o).. Těžká hádanka :D..

    OdpovědětVymazat
  3. buhví co s tim máš, blondýnko ;)

    a jak sny vznikaj nemám tušení, a čim jsou ovlivněný taky ne :D přečti se wikipedii nebo newim :D :D

    OdpovědětVymazat
  4. Heeeej, počkejte?
    Jak sny kde jsem já? To vás lituju :-D.
    A kdože je anonym? Já to nerozluštim.

    Jsem trochu mimo. Sakra :-D

    Já a krátkovlasá blondýna? Nikdy :-D

    Veju, někdy ti dám přednášku o vzniku snů, jednou jsem se po tom dopodrobna pídila :-)

    OdpovědětVymazat