pátek 23. května 2008

Takže prosim vás...

ne EMO, ale SCENE GIRL... :o)

vysvětlím :o) ale někteří tento článek nevydejchaj ;)


před nedávnem jsem tvrdila, že hooodně inklinuju k emo stylu...jak jsem byla překvapená článkem v Bravo girl a později i na internetu, kde jsem byla vyvedena z omylu...

Pokusím se vám tedy Scene Styl přiblížit a napsat, co je pro něj typické. Hodně lidí si tento styl spojuje s EMO stylem (i já tedy :o)), ale opravdu to nejni to samý.
Tyhle girls nosí balerínky, vans slip-on nebo kotníčkový Conversky (muck). Často mívají různé tkaničky nebo dokonce každou botu jiné barvy.
Stejně jako Emaři nosí úzký trubky v tmavých barvách. V případě Scene Girls to nemusí být striktně černá jako u Emařů. Taky nosí dřínový nebo černý sukně. Jednoznačná trefa jsou i černý legíny.
Letí barevný trička. Nejlepší potisky jsou: mraky, Hello Kitty, hvězdičky, pistole, proužky, roboti, dinosauři, motýlci, diamanty, boxery, Gloomy Bear, oblíbené skupiny nebo nějaké veselé potisky.
Doplňky: sluneční brýle. Čím větší, tím lepší. Další nezbytnou věcí jsou náhrdelníky s obrovskýma korálema, nebo extra long. NEbo s přívěsky, jako jsou např. pistole, klíč, srdce a podobně. Velký tašky taky nesmí chybět. Ve vlasech nosí sponky. Např. Hello Kitty nebo prostě mašličku :-)
A jaké vlasy? Tuhle otázku nejlíp zodpoví fotky, ale každopádně jsou skoro nejpodstatnější část tohoto stylu. Jsou v černý barvě nebo zase naopak v totálně blond v kombinaci s ulítlýma barvama jako je modrá, zelená, růžová ....
Hodně častý jsou i pořádně "zmalovaný" vočiska, když to tak musim říct...a i zde hrajou nejrůznější barvičky. Jde ale o nápad, ne o barvu, ale zase platí, že čím víc černá, tím víc Scene. Scene Girls nosí často i umělý řasy.

Obdiv pro tyhle holky, já tedy extrém nejsem, ale asi si seženu něco Hello Kitty ;)

navíc fotky tedy řeknou více než slova :o) takže tuten klick vás tam hodí :o)




1 komentář:

  1. :-) mam hezčí ... :-) a nejsem ani scene ani emo ..
    jen zkouška .. :-) proste barevnej zivot ...

    OdpovědětVymazat