pondělí 26. května 2008

Scooter

vystoupí v ČR!!!! 28.5.2008 od 20:00 v Malé sportovní hale v Praze..vstupné 780,- na stání.

Přišel čas oprášit scooterovské heslo „Techno je všechno!“

Připravte se na světelnou a zvukovou smršť, kterou umí rozpoutat pouze tihle němečtí technomágové – SCOOTER. Jumping All Over The World Tour 2008 se zastaví v Praze 28. května!

Scooter: „V Česku máme nejvěrnější fanoušky“.



Scooter posluchače rozděluje – buď je milujete nebo nesnášíte, ale ignorovat je nelze. To, co dělají, je naprostý opak nudy. Prodali přes 14 milionů nosičů a získali po celém světě přes 80 zlatých a platinových desek a bezpočet dalších trofejí. Jejich alba mluví sama za sebe.

Jumping All Over The World
Po úspěchu "skákacího" hitu “The Question Is What Is The Question?”, dvacátého hitu kapely v Top Ten, vychází jejich osmnácté album “Jumping All Over The World“. Taková pozoruhodná hitparádová bilance chce zdokumentovat a tak se kapela rozhodla vydat limitovanou edici albové novinky s bonusovým diskem, na kterém jsou všechny jejich hitparádové úspěchy. Od “Hyper, Hyper“ k “How Much Is The Fish?“ a dříve nevydané verzi skladby “The Question Is What Is The Question?“ obsahuje bonusový disk vše, po čem touží srdce fanouška.

Jak již název napovídá “Jumping All Over The World“ je ochuceno jumpstyleovým soundem z Beneluxu,který Scooter propagují po celém světě. Kapela po něm bude doslova skákat. Začala u protinožců se svým prvním australským turné na konci roku 2007 a celosvětovým turné v roce 2008, v rámci kterého navštíví 28. května i Prahu, kde vystoupí po 3 letech. H.P. Baxxter a jeho parta nikdy nepřestávají překvapovat. Nejnovější singl “And No Matches“ s plejádou nových zvuků není výjimkou. H.P. Baxxter nenapodobitelným způsobem skanduje text a nezaměnitelný jumpstyleový rytmus žene skladbu jak stroj. “And No Matches“(a že je sqělý) byla další hitovkou Scooteru a i tahle skladba se zařadila mezi jejich hitparádové úspěchy. Další rekord, který pokoří, bude tedy téměř jistě ten jejich- právě v těchto dnech vydávají Scooter již třetí singl ze stejnojmenného alba „Jumping All Over The World“.


Scooter - And No Matches další nářezácká "skákačka"

7 komentářů:

  1. Taková písnička probudí jako energy drink, co ;)..

    OdpovědětVymazat
  2. ee..na energy drink nic nema ... dat si energy drink a pak si hezky zaskakat ... :-) ale na tuten koncík bych nešel..bdue tam iliarda lidi .. a to neni nic pro mne ...

    OdpovědětVymazat
  3. By Tě tam ušlapali, viď :(..
    Ale Veju by těma jejíma zářícíma barvičkama v tom davu možná ještě byla vidět :)..

    OdpovědětVymazat
  4. ja bych tam hlavne ani nevlez. .za nic ...
    mno i kdyyyyz 8-)

    OdpovědětVymazat
  5. Dáda & Klixík: tahle písnička probudí mnohem víc než nějaký chemický blafíky ;)

    Miliarda lidí sem, miliarda lidím tam..to by mi bylo v tu chvíli fuck ;) jááááá bych neváhala ani minutu a šla bych hned..ty josku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jestli je to jedna miliarda, nebo dvě.. to u Tebe roli nehraje.. Viď :D.. Když nad tím tak přemýšlím, tak by Tě udupali dvojnásob, pač by Tě každý postřehl :)..

    OdpovědětVymazat
  7. veju: si to dej.. a pzravuj ty dve miliardy lidi ..musis tam byt u vstupu akyäzdyho pozdravt..

    OdpovědětVymazat