sobota 24. května 2008

Po sto letech...

konečně výprava. Ne doopravdy nepřeháním, protože naše poslední výprava proběhla možná tak loni v březnu na slavkovskou klubovnu.. a akce typu Motocross do výpravy tedy nepočítám ;)

Už jsme úplně zrušili oddílový výpravy a nastolili jsme pouze střediskový. Mno ono i tak nás bylo 9 :( smutný, já vim.. ale prostě dokud nebudeme mít zkoulaudovanou klubovnu a dokud od toho akurát budou všichni dávat ruce pryč, tak na skauťák novou krev nepřitáhnem.

Jako rozjezdovou výpravu jsme vybrali návštěvu Karlových Varů a Andělské hory. Nutno podotknout, že na Andělku jsme tedy nedošli ;) na všech se podepsal ten roční odstup výprav, kdy někteří ani nebyli schopni vyjít "menší" kopeček ve Varech (i když připouštím, že opravdu "menší" :D). Je fackt, že když jsem viděla ty kopce v těch karlovarských lesích, tak jsem si říkala, co to s náma udělá, ale tohle mě nenapadlo :D takový líný lidi :D viď Míííííílo :D :D :D byla jsem velmi mile překvapená, že mě tato nevýpravní morová nákaza nepostihla :D thanks bike and brusle :D všude su byla prvá a na všecky čekala :D :D :D

Byla to ale konečně taková ta akční výprava, která člověku dodá milioooon energie :) hráli jsme na kládách "z vody a do vody" nebo "seřaďte se podle..", což pokaždé bravurně zvládly holky a kluci jenom utřeli nos :D :D cha cháááá ... došli jsme na Goetheovu rozhlednu, která byla zavřená :D a u ní jsme si zahráli "škatulata škatulata" , při cestě dál jsme hráli "nečekanou schovku" a poté i "americkou schovku(nejlepšíí)", pořád jsme se všemu tlemili, hlavně když někomu podklouzla noha :D a všichni byli happy :)... Ve dvě jsme se vrátili do Varů, a tak jsme si šli na chvilu sednout do meka..mnam :D a poté jsme vyrazili ochutnávat karlovarské prameny..blaf blaf :D no jestli nám nebude večer špatně z tý bleee vody ;)... nu a nakonec jsme ještě vyrazili na rozhlednu Diana, na Jelení skok a na Kamzíka. A jeden z největších nářezů byl pan socha :D normálně chlap celej v bílym a hejbnul se jenom, když si mu dala nějaký money :D cool ;)

No prostě naprostáááááá parááááda :) jsem teď tired ale nesmírně happy :) navíc díky mýmu phounisku víme, že jsme nachodili asi 27 tisíc krokůů, což nám hodilo asi 15 mil, tak si to přepočítejte ;)

dnes se sice mooooc fotek nenafotilo, ale tady je to málo, co jo :D


Žádné komentáře:

Okomentovat