úterý 23. září 2008

Zmurphyovaná škola

Miss Murphy opravdu zahýbala základama naší školy. U této paní nelze být nestranný. Buď jí naprosto totálně nesnášíte, a vymýšlíte tak nejrůznější způsoby, jak jí dostat ze školy a necháváte se slyšet, že podepíšete všemožné petice, nebo jí milujete, zbožňujete, bráníte jí před natvrdlýma nechápavcema a klaníte se jí, pokaždé ji vidíte. Sami si vyberte, ke které skupině patříte. Ale chladnou Vás Miss Murphy nenechá.

První hodiny v kterékoli třídě zjevně probíhají obdobně. Ať už jste maturující či ne, Miss Murphy vás podrtí a díky ní se k matuře dostat fakt nemusíte. Pro někoho fakt teror. A po všech třídách zjevně požaduje, aby se do další hodiny naučili všichni pořádně a řádně spellovat, nejlépe jako když bičem mrská :D

A tak je po celé škole, ze všech koutů, ze všech učeben, ze všech pater slyšet samé "aj bí sí dí....eks vaj zet" ať už formou pouhého odříkání či melodickou písničkou :o)

Na naší škole se konečně něco děje a konečně se dostavil někdo, kdo rozhýbal stojaté vody :o). Tak asi tak :o)

4 komentáře:

  1. Oh yeah, neříkej mi, že ses nám zamilovala na první pohled :o).. Mě (spíš všem kromě Tebe :D) po první hodině s ní docela nedodala odvahu do čtvrtého ročníku. Děsí mě představa, že z angličtiny budu mít horší známku než za 1, popřípadě za 2.. :D.. Takže se uč, ať můžeš vydělávat na doučování :o)..
    Jinak anglicky mluví úžasně, ale na nás (jakožto nematurující) to opravdu kapičku přehání :-D.. Tuhle teacher mít od prvního ročníku, tak česky už neumím :)..

    OdpovědětVymazat
  2. náhodou..konečně máte, co si zasloužíte :D protože vy jste vždycky měli v nematuritní jazyce úlevy (viz Synková), zato mi měli ať už s Radimem (kdy jsme byli často i napřed) či s Novákovou pořádnej dryl :D na každého jednou dojde, prcku :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. nechápu, co z toho všichni máte bobky až za ušima..já jsem se díky obdobné paní (akurát to byla rodilá amíčanka a česky uměla prd) naučila to, co dnes umím...a přestaňte všichni mlít nesmysly typu "kdybychom jí měli od prváku"...páč to jsou jenom výmluvy!!! herdex už :D

    OdpovědětVymazat
  4. Yowa, ale co bys teď za toho Radima dala, hmm? Vžyť Ti tečou sliny, když ho vidíš na chodbě :D.. Takže by ses při hodinách nemohla soustředit :D..
    K těm úlevám nemám co dodat, pač je to naprostá pravda :D..
    Yowa, za těma výmluvama jsou tři vykřičníky, ty jsi ale drsná :D:D:D.. Já místo toho raději tři smajlíky :D:D:D..

    OdpovědětVymazat