sobota 1. listopadu 2008

Podzimní prodloužená 31.10.2008

Tak jsme se s Ájou konečně dočkaly a po téměř půlroční pauze jsme se vydaly vstříc nové plesové sezóně :o). jupííííí :o)

Jak už u mě zvykem bývá, chodím pozdě. Vážně nikdy nejsem schopná přijít včas. Začíná z toho být moje poznávací znamení :D nicméně tentokrát jsem se vypekla :D ples začínal v šest, no já dorazila až okolo půl sedmý :D to ty vlasy :D chápete, ne? ;) a stejně hned splihly :D

Letošní prodloužená byla hodně očekávaná, protože nastala změna, a to vedení taneční školy. Toho se ujal pan Petr Macháček se svou ženou. A je to hned vidět. Všechno je totiž jinak. Stůl s lístkama až nahoře, kde býval prostor pro kuřáky, který se tak značně zmenšil. Téměř žádný prostor pro disco. No prostě bylo to jiný. Jedna prodloužená místo dvou. Závěrečný ples už 19.12.!!!!!! To je vrchol ;)!

I přes to jsem si ples poměrně dobře užila :o) bylo fakt narváno, takže na větší taneční kreace s Hunterem ani skoro nebylo místo ;) ale zvládali jsme to precizně ;) že? :D Letos bylo oproti loňsku i víc "davových šíleností" - řecká věc, zuzana, praní prádla, na tý louce zelený, lollipop...
Na tý louce zelený...jo to se povedlo. Nejprve na Áju nezbyl partner, tak jsem musela zvládat pánský waltzový kroky :D a ve třetím kole nevyšel partner na Pampíí :D ale zvládly jsme to :o) je to totiž moje princezna, viď? ;-)

fotky jsou k dispozici :o)

a tady je i celá macháčkovská série :o)

jinak ale dobrý to bylo :o)

5 komentářů:

  1. Oh yeah... Taneční <3
    Jsi opět byla ve svém živlu, že? ;o)

    OdpovědětVymazat
  2. Já tvá princezna a ty můj statečný rytíř :-D, ještě nám chybí drak :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Dáda: oh yeah..to teda jsem :o)

    Pampítko: nějakej drak se, má milá princezno, vždycky někde najde :D

    OdpovědětVymazat
  4. Drak asi jo, ale ti princové jsou poněkud nedostakové zboží, ještě zě já už mám tebe :-D

    OdpovědětVymazat