úterý 22. května 2012

Tally.

Jedním z hlavním bodů mé nedávné návštěvy v Pze bylo samozřejmě nakupování. Ooo, jaké to překvapení :D. Prošla jsem všechna svoje oblíbená nákupní centra.
Co si budeme povídat, navštívit Gate a NY na Václaváku, Bellini na Národní a Andělu, Anděl, Palladium, Arkády na Pankráci, Chodov a pak opět ještě NY na Václaváku a konečně znovu Palladium zabralo celkem 8 hodin. A vůbec ten čas nepovažuju za ztracený nebo nevyužitý :D.



Když jsme byly se Šárkou v Palladiu, překvapilo mě nově (teda aspoň pro mě nově) zrekonstruované Tally Weijl. Co si budeme povídat, když jsem tam byla naposledy, byl to klasický obdélníkový obchůdek. Trochu jsem zaspala dobu a tak jsem se kochala novými prostorami a byla jsem jak v Jiříkově vidění. Zrovna tenhle obchod moc nevyznávám, oblečení se mi líbí možná tak na první pohled, ale ten interiér, z toho jsem fakt byla paf.

Tak třeba tu jejich šatnu chci domů!

Néé, vůbec jsem zrovna nemrkla :D.

A třeba tyhle šaty, tak to byla láska na první pohled. Ale tak nějak nevím, zda by se vůbec daly unosit. Na běžné nošení mi přijdou moc nafintěný a plesy jsou za dlouho. Takže jsem je tam musela nechat. Ano, trhalo mi to srdce.



Post o všech nakoupených věcech z Phy se tu objeví každým dnem :).


A opět nezapomeňte na Giveaway ZDE :).

10 komentářů:

  1. miluji palladium a Tally jeste vic!!! SUPER POST MOC A MOC SE MI LÍBÍ

    OdpovědětVymazat
  2. jak lépe trávit čas, že? =)) a odkud jsou ty šaty?

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem byla v Palladiu v Tally Weilu a koukala jsem na ty šaty, ale v černé. Zkoušela jsem si je, ale furt mě někde škrábly.....

    OdpovědětVymazat
  4. ja by somtie saty nosila len tak ja nemam zabrany :D

    OdpovědětVymazat
  5. Sakra, jaktože mi tenhle článek unikl? No musím bloggera pokárat... Tally Weil jsem nikdy neměla nějak v lásce, přece jen jsem tam většinou nacházela samé věci ve velikosti xxs a ta mi zrovna nepadne :-D Ale poslední dobou tam nacházím i moc pěkné věci (dokonce i v nositelných velikostech :-D) a z té v Palladiu jsem byla taky vykulená :-D A nad podobnými šaty jsem se taky rozplývala, byly jen černé, ale tyhle jsou vážně hříšně krásné :-)

    OdpovědětVymazat
  6. v Tally weijl to teď vypadá moc hezky!:)

    OdpovědětVymazat
  7. ách ty šaty :) .. no upřímně, byla jsme taky v tally, ale v Ově a taky mi to rvalo srdce! :D :D

    OdpovědětVymazat