středa 30. května 2012

Pražské.

Křivák s úžasnou elektrickou barvou, NY.
Tak po 14 dnech pražské new in. Pardon :).

Ve víru pražského nakupování jsem se ocitla v úterý (15.5.), kdy můj kamarád musel zmizet na pár hodin do práce. Z 2 hodin se vyklubalo hodin téměř 8, což mě z jedné strany štve z toho důvodu, že jsme se nestihli projít po Praze (ok, zrovna Orloj jsem navštívit stejně nechtěla, copak jste nikdy neviděli hodiny? :D) a ani jsme se nedostali na výstavu těl, což mě teda mrzí dost, ale tak příště :).

Peříčka, NY.
Na druhou stranu musím říct, že jsem těch 8 hodin využila opravdu produktivně a strávila je (samozřejmě) nakupováním :D. Václavák, Anděl, Palladium, Arkády, Chodov a znovu Václavák a Palladium.

taky NY :)

Upřímně nevím, co se se mnou děje, ale ani Pha mě až tak úplně neuspokojila. Zarážející je to, že jsem nakonec nakoupila všechno v New Yorkeru :D. Už jsem to tu jednou psala, ale jejich letošní kolekce je prostě dokonalá, tak proč toho nevyužít :).

Claire's
NY.
Jo a vlastně... :D. Šárka mi představila nový obchod - Claire's (ano, já vím, pro mnohé to určitě není žádná novinka :D). Nechápu, jak jsem bez tohoto obchodu mohla žít :D. Miluju ho a chci okamžitě zpátky :D. Viděly jste tam ty tutu sukýnky, holky? Asi zavolám horkou linkou do Prahy, ať mi jí koukají do tohohle zapadáková dovézt :D. Uvidíme... ;).

Nejdůležitější pro mě ovšem bylo odvézt si z Phy asymetrickou sukni. A to se povedlo :). Sice jsem jí už viděla nejmíň u 5 bloggerek, ale tak nevadí :D. U nás ve městě budu originální, a to se počítá :D.

15 komentářů:

  1. u nas v meste budem originalna :D:D:D haha tak tokoniec,ja som si tiez kupila taku suknu ale v ciernom samozrejme :) a teda H&M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale opravdu :) v módě tu máme samé konzervativní, úzkoprsí a nekreativní lidi :D

      Vymazat
  2. Taky se mi ta sukně moc líbí a souhlasím, v NY jsem našla taky zalíbení ve více věcech než obvykle :-) Kabelka je úžasná, stejně tak i zbytek věcí. Já většinou když vyrazím na nákupy do Prahy, tak si toho taky koupím míň než kdy jindy, když to třeba ani neplánuji :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné NEW IN, koupila sis krásný top a bundu)
    xoxo
    http://dreamaboutflowers.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. no ta kabelka nádhera!! :) a sukýnka?? alespoň jsme originální!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nejvtipnější ale je, že ta kabelka stála asi jenom 260,- :D no nekup to :D

      Vymazat
    2. no to snad NE! :D ty seš shoppabohyně :D :) teď jsem si vzpomněla, že jsem si v Ostravě v NY koupila šatičky :) zítra vyfotím a dám tady! :) takže čekej new in! :)

      Vymazat
    3. tak to je nejhezčí titul, který jsem kdy dostala :D těším se :)

      Vymazat
  5. kabelka je nádherná,, clairies taky miluju,,nedávno jsem si tam koupila spreje na vlasy a udělala to pink ombre hair :D skvělý to obchod =)

    OdpovědětVymazat
  6. jo a spousta těch tutu sukýnek je i tady,, kupovala jsem jí tam na halloween party a byla dobrá :D dost dobrá :D http://www.sexykostym.cz/hledani-kostymu?orderby=position&orderway=desc&search_query=tutu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tam rozhodně zavítám, jen co budu potřebovat zásobu tutu sukýnek :D

      Vymazat
  7. Tu sukni jsem také chtěla, ale když jsem si jí zkoušela poprvé tak OK, ale když jsem se pro ní pak vrátila a znovu si jí zkusila ... připadala jsem si v ní divně a nechala jsem jí tam :X jinak ten modrý křivák je skvělý! Ten jsem tam ani nezaregistrovala a Claire's miluju!! :)

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. tu sukně sem ani v NY neviděla :( je krásná!

    OdpovědětVymazat
  9. všechny ty věci jsou nádherné a ta kabelka je nejlepší =)

    OdpovědětVymazat
  10. jůů ta kabelka je skvělá, kolik tě stála a měli tam i jiné barvy? holky já ji chci ale do prahy se bohžel ted nedostanu, kdyby jste tam někdoměl cestu dejte mi vědět na anlyen@seznam.cz, děkuji děkuji moc .)

    OdpovědětVymazat