středa 25. dubna 2012

Shopping.

Hii :),

musím říci, že dneska se mi až extrémně dařilo:). Jela jsem do vedlejšího "velkoměsta" vyzvednout opravený telefon a rovnou jsem to spojila s prolezením pár obchodů :).

Nic moc jsem od toho nečekala, protože jsem tu samou cestu podnikla minulý týden, ale byla jsem až neskutečně překvapená :).



Konečně jsem byla schopná sehnat novou kabelku. Vlastně jsem zrovna takovou nesháněla, ale prostě to byla láska na první pohled ;). Původně jsem opět chtěla podniknout lov na maxi psaníčko, ale na to mám prostě smůlu...možná až pak ta Praha :).
Kabelka je z H&M a stála nádherných 399,-. Taky jí měli pěkně schovanou a jenom dva kousky. O důvod víc, proč jí tam nenechat :).


Další super úlovek se mi povedl v New Yorkeru. Poslední roky jsem NY vůbec nemusela, ale letošní kolekce se prostě podle mě strašně povedla :). Miluju ty barvičky :).Tuhle košili jsem si zkoušela před 3 týdnama. Nadchla mě barva, ale nebyla jsem si jí úplně jistá. Obzvlášť, když stála 498,-. To se mi tak nějak nechtělo platit :D. Jenže jsem jí nemohla dostat z hlavy a pak jsem jí dokonce viděla u Nikol a strašně mě zamrzelo, že jsem si jí tehdy taky nevzala.
Minulý týden jí už neměli a proto, když jsem jí dneska uviděla, tak jsem neváhala a rovnou zamířila ke kase :D. A opět za krásnou cenu 249,- ;).


Poslední úlovek byla prostě nutnost :D. U nás sluníčko nesvítilo nejmíň týden, ale člověk se přesune o 18 km vedle a bum. Tuty jsou z Gate za 98,-. Prostě miluju Gate, hlavně kvůli skvělým cenám doplňků :). U těch jejich stojanů bych strávila celý den :).


14 komentářů:

  1. Teda! máš skvělý úlovky. Pro mě by sice nebyla košile, protože bych jí neměla k čemu. Na brýle jsem koukala a tyhle se mi líbily nejvíc, možná ještě ty srdíčkov, ale tenhle tvar brýlí mi vůbec nesluší :(. A přitom maj nejhezčí designy právě obdobné tvary.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, tyhle brýle mají nejhezčí designy :). Mě naštěstí tuty sedí a hlavně si nemusím sundavat dioptrické brýle, protože do sebe prostě dokonale "zapadnou" :).

      Vymazat
  2. Ta košile je suprová, asi i já zavítám zase do NY ;))

    OdpovědětVymazat
  3. užasné věci, tu košili už jsem na někom viděla, je krásná!:)) a ta barva!♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ta košile je fakt moc pěkná! škoda že mi žlutá nesluší :(

    OdpovědětVymazat
  5. Vydarený nákup:) Musím povedať , že zdieľam tvoj názor o New Yorkeri, v ktorom som si posledné roky nič nekúpila ale táto nová NEON kolekcia je super :) Myslím, že sa len ťažko odoláva :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tomu říkám úspěšný nákup ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty se v tom kočko prostě vyznáš :D počkáš si pěkně na slevy :D no brýlky nádherné!!! košilka takéé! :)
    prostě cestovatelka!! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělá kosilka!!! Ta barva úžasná...úkaz se nám v ní:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta kabelka je hezká.))
    i ty brýle ale tu košili bych nemohla k ničemu nosit.X

    OdpovědětVymazat