středa 4. dubna 2012

11 otázek :)

Od Téry jsem dostala štafetu, což mě strašně moc překvapilo a potěšilo, tak se do toho pořádně obuju, ať se dozvíte něco zajímavýho :D.

1) Proč jsi začala blogovat a co je Tvá největší motivace?
Já začala blogovat ještě když bylo vše v plenkách a blogy se používaly jako forma deníčku. Na blogger jsem nastoupila v lednu 2008. A to jsem nedávno objevila ještě svůj blog na blog.cz :D.
Největší motivace? Samozřejmě nebudu lhát, líbí se mi, když vidím, že se články líbí a blog má návštěvnost :).



2) Jak dlouho Ti ráno trvá se připravit?
Se mnou je to těžký. Když ráno vstávám do práce, tak mi to zabere tak 10-15 minut, ale když jdu třeba na kafe, tak jsem schopná strávit přípravama i hodinu. Nejdýl samozřejmě trvá vymyšlení outfitu. Sedím před skříní a prostě "nic nemám" :D. Znáte to ;).

3) Máš oblíbený obchod?
Když jsem bydlela v Praze, objevila jsem Gate a zamilovala si ho :). Ale vesměs oblíbený nemám, vždycky se dá v každém něco objevit :).

4) Máš oblíbený kousek oblečení?
Hmm. To je těžký...ale momentálně to bude sukýnka do pasu a černé kraťasy :). A jen co mi dorazí další sukně, tak to bude rozhodně ona :D.

5) Neonové či pastelové?
Na střední byste se mě v pastelové barvě fakt nedočkali. Od té doby se ale hodně změnilo a teď záleží hodně na náladě...ale asi spíš pastelové.

6) Jaký je Tvůj oblíbený film nebo seriál?
Jééje, to by bylo pomalu na celý článek, a že by byl pořádně dlouhý ;). Ze seriálů tedy jmenuju TBBT, ale filmu se fakt nedočkáte :D.

7) Máš nějakou závislost?
Nakupování se nepočítá, že ne? :D Protože mojí největší závislostí jsou moji miláčci ze skautského oddílu Fénix, protože to je neuvěřitelná banda lidí  <3.

8) Co je momentálně jedničkou na Tvém wishlistu?
Jéje...upřímně fakt sháním maxi psaníčko, který mi bude vyhovovat, a který nebude stát 599,- (že H&M??). A pak teda sukně, co jsou vepředu krátké a vzadu dlouhé. V Americe to sleduju už rok a jsem ráda, že se to začíná i dostávat sem :).

9) Čím se živíš?
Pracuju jako referentka centrálního registru pacientů v nemocnici. Nejhorší na tom je, že se musí nosit stejnokroj, takže potom i když jdu koupit jenom blbý brambory, jsem vystrojená jak na módní přehlídku :D.


10) Jak bys popsala svůj styl?
Hodně jsem se změnila. A nejvíc za to může můj roční pobyt v Praze, kdy jsem z naprosto crazy stylu přesedla na takový jemnější, ženský, ale samozřejmě mi vůůůbec nedělá problém oblíknout se naprosto šíleně...asi proto mám doma 3 sukně od Agáty ;).

11) Která barva nebo trend nadcházející sezóny se Ti líbí?
Já na tohle velký škatulkování "Teď se prostě bude nosit tohle." nějak nejsem...možná proto mi vlastně dělá poslední dobou problém koupit si něco hezkýho na sebe :D.
Jedno Vám ale řeknu, džíny už mě fakt nebaví :D.


A komu posílám tento dotazníček dál? Prosííím:

Veronique - protože tahle slečna mě děsně bavííííí :)
Klixík - aby tu zazněl i názor kluka, ale ten do toho nepůjde :D


9 komentářů:

  1. Vidím, že toho máme hodně společného. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj=) Na jaký email si mi poslala ten dotazník?

    OdpovědětVymazat
  3. Máš fakt krásný blog..!! :)) A si sympatická slečna s rozumnými názory..:))
    Nechci dělat reklamu, ale mohla bys mi tady dát prosím hlas? :D Madelain, děkuju --->http://horseforevertogether.blog.cz/1202/soutez-posli-navod-a-vyhraj-hlasovani#komentare

    OdpovědětVymazat
  4. presne taku suknu potrebujem teraz aj ja :D
    a dakujem za nominaciu uz mam 2 cize asi sa do toho pustim :))

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkně si to napsala, jsem ráda, že jsem Tě mohla zase víc poznat :-)

    OdpovědětVymazat