úterý 23. listopadu 2010

Harry Potter a Relikvie smrti (Harry Potter and the Deathly Hallows)

Tak jsem byla v sobotu v kině. A v neděli znovu ;-). A pořád přemýšlím, co vlastně o tom filmu napsat.

To, že každý díl je temnější a strašidelnější, už není nic nového, od třetího dílu (Vězeň z Azkabanu) se to prostě stupňuje. To, že Relikvie, už rozhodně nejsou pohádka pro malé děti, taky není nic nového (to ostatně naznačovaly trailery). Jak na to může jít šestiletý prcek do teď nechápu, protože já jsem teda z toho byla hotová :-D.

Film je skvělej. Nevím, jak jinak to zhodnotit. Hodně lidí má problém s tím, že jsou Relikvie rozdělený na dvě části, ale podle mě je to správné. Nedokážu si představit, jak by chtěli tvůrci knížku osekat do jedinýho dvou hodinovýho filmu. To by prostě nešlo, protože pomalu každá věta v knížce je důležitá a navazuje na další událost. Toto rozhodnutí prostě podporuju.

Nemá cenu tady vyprávět, jak je film parádní a že se u něj rozhodně nudit nebudete. Prostě na něj JDĚTE! To je rozkaz ;-).

A jak sladký je Dobby :-).

Martine, kdypak půjdeme do kina? ;-) (ano, u dvou zhlédnutí to pro mě neskončilo :-D)

2 komentáře:

  1. Já bych na něj chtěla, ale nějak to teď nestíhám :-/, tak mi asi vyjdou až Letopisy Narnie III. :-) Ale na ty se těším - teda fakt strašně mega moc :-)

    OdpovědětVymazat
  2. :) já jsem jedna z těch co mi to teda hoooodně vadííí, že jsou dva díly.. ale jen proto , že jsem nedočkavá a už to chci viděěět :-)

    OdpovědětVymazat