úterý 27. března 2012

Jak jsem si šla pro blazer.

Dneska si něco vybrat z té obrovské hromady hadrů, která kouká ze všech výloh, to je teda nadlidský úkol. Smutný je, že když zkoumáte oblečení blíž, není to nic moc.
Mým cílem dneska byl blazer, a aspoň to se mi povedlo. NUTNĚ jsem ho potřebovala, samozřejmě :D. Takových barev a různých dýlek, super, ale ty ceny?
Sice jsem pracující, takže si technicky i můžu dovolit utratit za sáčko 999,- , ale proč bych to dělala? Když vím, že za měsíc tam pojedu a klepne mě pepka, protože na cedulce bude stát třeba 429,-?
Asi jsem se naučila u nakupování přemýšlet a čekat.



Smutný ale je, že jsem v obchoďáku strávila 3 hodiny, prolezla Gate, Tally, HM, New Yorker, dokonce i Orsay a nic mě nenadchlo. Když můžu utrácet, tak se mi nic nelíbí, když na účtě mám posledních 50 kaček, nejradši bych k pultu hodila úplně všechno. To teda není fééér :D.


P.S. Potřebuju si sehnat dvorního fotografa, protože pokojí fotky už mě nebaví :D. Jenže pomalu všechny kámošky momentálně bydlí v jiném městě :D ... budu to muset nějak pošéfovat.
P.P.S. I když tohle vlastně není fashion blog, takže mi to může být úúúúúplně fuk :D.
P.P.P.S. Neskutečně mě baví hrát si s fotkama. Přidávat jim instant, HDR nebo vintage barvy .... proto se tu asi nedočkáte klasický fotky, protože to mě prostě neba ;).

9 komentářů:

  1. právě. člověk chodí a je čím dál víc znechucen poměrem cena/kvalita/materiál/vizuálno.
    :/

    OdpovědětVymazat
  2. to je prostě pokaždé, když už je člověk odhodlaný utratit za něco pěkného peníze, tak jako na potvoru nikde nic, jak říkáš, no :-) tak snad už brzy vypuknou nějaké nečekané slevy jako blázen a všechny tam najdeme naše vysněné kousky :-D :-)

    OdpovědětVymazat
  3. moc hezká barva sáčka :)

    itsjustaboutfeelings-lalique.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Mám to úplně stejně :D Když jsou peníze tak se mi ani nic moc nelíbí, ale když ne, tak se mi líbí všechno :D
    Sleduješ můj blog, za což jsem moc ráda :) bohužel jsem ho musela přemístit na tuto adresu: princessofprague.blogspot.com, budu moc ráda když se opět přidáš k mým čtenářům :) Abych vám přechod trošku zpříjemnila, je vyhlášená giveaway! :)

    OdpovědětVymazat
  5. KRásné sako, moc se mi líbí jeho barva!

    OdpovědětVymazat
  6. Já si koupila sako ze Zary za dva tisíce a rozhodně je naněm poznat na první pohled, že je mnohem kvalitnější než z výše jmenovaných obchodů (Gate, HM, Orsay...)
    moc se mi tvůj blog líbí!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. tak jestli je to sáčko na obrázku to, co jsi koupila,, tak myslím že mise splněna - na výbornou =) fakt moc pěkné barvy <3

    OdpovědětVymazat
  8. Oh to je úžasné sáčko! A moc děkuji za komentář a nového followera :*

    OdpovědětVymazat