čtvrtek 7. dubna 2011

This is me!

Můj boyfriend OOPS kamarád (dostala jsem vás, coo? :D) Martin, mi poslal zajímavý email, ve kterém se do slova a do písmene sktrývala moje osobnost. Jak jsem poznamenala, sedí to jak prdel na hrnec (může mi někdo vysvětlit tohle slovní spojení? :D). 

A když pominu ty legrační věty o mých finančních schopnostech a NEutrácení, tak je to 98% shoda!

 

Váš charakter a osobnost

Tato astrologická kombinace naznačuje, že jste pravděpodobně půvabná a elegantní žena. Máte cit pro krásu a ráda se obklopujete hezkými a luxusními věcmi. Máte ráda tělesné požitky a s potěšením si dopřáváte dobré jídlo a pití. Umíte rozpoznat a ocenit kvalitu a zbytečně neutrácíte. Nenakupujete v levných obchodech a raději si ušetříte na kvalitní značkové zboží. Víte, jakou hodnotu mají peníze. Máte skvělý instinkt pro jejich vydělávání a další investování. Nepodstupujete zbytečně rizika a ke svému cíli vždy postupujete trpělivě. Ráda budujete a usilujete o jistoty. Ty vám poskytují peníze, dům a rodina. Blízkost rodiny a finanční zabezpečení jsou pro vaši citovou stabilitu nezbytné. Jste rozená obchodnice a máte talent pro hromadění peněz. Díky své vytrvalosti a houževnatosti byste se mohla uplatnit ve světě financí. Hodila byste se pro práci v bankovnictví, na burze, v účetních a poradenských společnostech, v pojišťovnictví, jako finanční odbornice nebo jako obchodnice s nemovitostmi. Ve své práci ráda vidíte hmatatelné výsledky a možná budete mít snahu vybudovat vlastní podnik, který by se uchoval i pro další generace. Vaše vyvinuté smysly a vytříbený vkus by vás mohly přivést do světa showbyznysu. Vzhledem ke svému hudebnímu, pohybovému a hereckému nadání byste se mohla uplatnit u filmu, divadla nebo televize. Máte také úžasnou představivost, kterou byste mohla uplatnit při psaní. Jste manuálně zručná a mohlo by vás zajímat návrhářství, dekorace, design, zahradničení nebo vaření. Díky smyslu pro krásu a potřebě obklopovat se přepychem by z vás mohla být dobrá obchodnice s luxusním zbožím nebo uměleckými předměty. Ať už budete dělat cokoliv, ujistěte se, že se pohybujete v klidném a příjemném pracovním prostředí, které má blahodárný vliv na vaši citovou stabilitu. Jste obvykle velmi klidná, ale když vás něco nebo někdo naštve, pak je lepší se vám vyhnout. Máte sklony posuzovat druhé podle jejich vzhledu. Neuvědomujete si, že za krásným obličejem a dokonalým zevnějškem se vždy neskrývá rovný charakter. Občas můžete mít tendence k lenosti a potřebu nechat se hýčkat svým okolím. Můžete také podléhat svým náladám a utíkat do svého světa fantazie.
Už v raném dětství se projevovaly vaše mnohé talenty. Byla jste obdivovaným dítětem, možná jedináček, na kterého se soustředila pozornost celé rodiny. To vám zvyšovalo a upevňovalo přirozené sebevědomí. Neměla jste potíže navazovat vztahy s lidmi, protože máte skvělé vystupování a jste zábavný společnice. Oblékáte se vždy elegantně a potřebujete se obklopovat hezkými věcmi. Toužíte být významnou a obdivovanou a chcete se lišit od průměru. Vzhledem k vašim osobnostním kvalitám se vám to zřejmě daří. Jenom si dávejte pozor, abyste se neztotožňovala se svou pozicí a společenským postavením až příliš. Svou autoritu, respekt a důstojnost si musíte zasloužit, a ne je automaticky od svého okolí vyžadovat.
Velmi si uvědomujete emocionální potřeby ostatních, pro vás je však obtížné takové potřeby rozpoznat u sebe samé. Jste skvělou opatrovatelkou pro své blízké, ale nejste schopna projevit a naplnit své vlastní citové požadavky. Vztah je pro vás nezbytný. Možná proto jste až příliš přizpůsobivá k potřebám svého partnera a svůj život korigujete dle jeho představ. Dříve nebo později se však vaše emoce projeví. Máte tendence prožívat velké citové výkyvy a je vysoce pravděpodobné, že se to děje díky životním partnerům. Pak by bylo dobré se zamyslet nad tím, proč právě vy přitahujete typ lidí, který je tak neklidná a nestalý.

Váš charakter - stinná stránka

Z nějakého důvodu podceňujete a přehlížíte své umělecké a sociální kvality. U druhých obdivujete jejich spontánnost, tvořivost a hrdost. Myslíte si, že jste nudná, průměrná a neschopná někoho ve společnosti zaujmout, protože vám chybí vzdělanost, kultivovanost, styl a charisma. Vy ale všechny tyto kvality máte. Bohužel jsou skryté někde hluboko a vy si je neuvědomujete. Není potřeba se podceňovat. Sama můžete být součástí velkého, sofistikovaného a luxusního světa. Stačí si jenom přiznat své ambice a uvědomit si, že jste schopna vytvořit něco velmi kreativního a jedinečného. Nesnižujte svou vlastní hodnotu.

2 komentáře:

  1. to už je docela hrozné, psát za tebe i tvůj blog :-D .-D

    OdpovědětVymazat
  2. Víš, jak se tomu říká odborně? Barnumův efekt (ať žije učení na přijmačky :-D). Ale tohle je už trošku specifičtější, no.. :) Tak to tak neodsuzuju.

    OdpovědětVymazat