pátek 7. ledna 2011

Girls, HELP!

Holky moje milovaný, potřebuju poradit :).

Příští pátek mě (snad) čeká závěrečný ples tanečních, kam bych měla jít s kámošem (ne mami, fakt s ním nechodím! :D). A už je docela načase vymyslet si outfit, abych (samozřejmě) zazářila :P.

Včera jsem nad tím přemýšlela a napadly mě 3 kreace a nejsem schopná rozhodnout, která je nejlepší. Proto se obracím na vás, holky, objektivní názor zvenčí mi fakt hodně pomůže :)).

1. outfit


gif animator
Gif animator

Tahle tunika (? asi :D) se mi strašně líbí, připadám si v ní jako bych byla ze starověkého Řecka (Helena Trójská, čekám, až si pro mě přijde Orlando Bloom :D). A docela mi přijde, že mi ty kalhoty dělají hezké nohy ;). A ty boty jsou prostě naprosto luxusníííííí :)).

2. outfit

gif animator
Gif animator

K Vánocům pořízené kraťasy prostě už chci někam vytáhnout :D. Tuhle "blůzku" (jak to mám sakra nazvat???) jsem mývala hrozně ráda...teď mi přijde, že se mi v tom děsně strácí pas...na druhou stranu jsem trošku zhubla a už mi z ní tolik nevyčnívají boky.... no a ty botičky jsou prostě parádnííííí :)).

3. outfit

gif animator
Gif animator

Tuten outfit mi nepřijde úplně plesový (ale zase MOJE závěrečná prodloužená to není, to už mám dáávno za sebou :D). To tílko miluju a připadá mi, že mi snad ta barva i sluší (moje mamka vám poví, že v tom vypadám, jako nahatá :D). A holky, mezi námi děvčaty, mi ze všech tří modelů dělá nejhezčí prsa ;).

Tak mi baby poraďte, páč netuším :D.

18 komentářů:

  1. Z těchto se mi nejvíce líbí varianta číslo dvě. Teda hlavně ten top, volila bych k němu teda spíš sukni než kraťasy(oni se teď do tanečních nosí kraťasy?to za nás nebývalo) nebo ty kalhoty z modelu jedna.

    OdpovědětVymazat
  2. U mňa vyhráva 1! Tá tunika je perfektná aj ja ju chcem :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. No, ja bych bud k prvni tunice dala nejaky svetly neco(sukne, kalhoty, trictvrtaky, leginy) a svetly baleriny, nebo bych vzala kratasy, tyhle boty a cernej elegantnejsi vrsek:) tak hodne stesi.)

    OdpovědětVymazat
  4. :D jojo, někdy je toho cukroví až až a hlavně po Vánocích :D

    Já osobně bych byla pro variantu číslo 2 ;).. Blůzka mi přijde hezky slavnostní a přitom né přeplácaná, protože není přezdobená :). Pokud k tomu chceš sladit ty kraťásky, tak bych pod ně vzala ještě tmavé silonky a nebo bych vyměnila kraťasy za černé kalhoty z prvního outfitu. A boty se mi líbí (ikdyž nejsou moc výrazně vidět :D). :)

    OdpovědětVymazat
  5. Top z druhý fotky a kalhoty z první. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jit: To nejsou moje taneční, jinak bych musela volit šaty :D. Já už jdu jako stará páka jenom na čumendu, takže se to nebude tolik řešit :D.

    Jinak holky dííík :). Uvidíme, jak se to vyvrbíí :D.

    OdpovědětVymazat
  7. přesně tak..taky bych to trošku jinak namíchala, č. 2, ale k tomu kalhoty z č. 1 a nebo jak už tady bylo řečeno k 2 tmavý silonky :)
    A pak to bude super a ty botky jsou moc moc pěkný! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Rozhodně outfit č. 2!!! Ten top vypadá moc hezky na těle. Z těch tří se nejvíc hodí na ples! 1. a 3. jsou taky pěkný, ale podle mě se na ples nehodí! A k tomu outfitu bych si dala ještě nějaké lehce vzorované silonky nebo úplně černé.

    OdpovědětVymazat
  9. Aha to jsou kráťasky to jsem si nevšimla. :) Tak ty bych vyměnila za černou sukni, pokuď máš nebo za ty černé kalhoty. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já se sice v módě moc nevyznám, takže mě neposlouchej a neber můj názor jako ten, podle kterého se musíš řídit, jo :D .. Ale zvolila bych prostřední cestu :) .. Na druhém obrázku Ti to sluší nejvíc ;) .. Na prvním obrázku mi připadáš staře a na posledním nevýrazně :-P .. A třetí obrázek bych popsala "Já jsem ale fakticky nevinná" :D .. A nebo nejlépe - vzít kalhoty z obrázku č. 1 a vršek z obrázku č. 2 :) .. Nebo se spíš optej doprovodu, v čem se mu líbíš nejvíce :-) ..

    OdpovědětVymazat
  11. první je nejlepší...ta sukně je moc krátká si myslím...na ples se to nehodí.... a jinak jsem se dočetla že si z karlovarska a dokonce ze sokolova :D to máme od sebe 15 minut? :D

    OdpovědětVymazat
  12. Ten top z dvojky a kalhoty z jedničky a budeš k sežrání !! :D ;)) :))

    OdpovědětVymazat
  13. první! :) a nebo souhlasim s Mirabelle

    OdpovědětVymazat
  14. Tak já jsem taky pro ten první outfit :) Nebo jak už bylo řečeno, první kalhoty a ten červený top k nim, to je můj jasný favorit :))

    OdpovědětVymazat
  15. love the red blouse:) amazing xxx


    http://inablondeworld.blogspot.com/ check it out sometime honey:)xx

    OdpovědětVymazat
  16. You arise beauteous in the horizon of the heavens
    Oh living Aten who creates life.
    When you shine forth in the Eastern horizon you fill every land with your beauty.
    You are so beautiful: you are great; gleaming and high over every land.
    Your rays embrace the lands and all you have created;
    You are Re and reach out to all your creations, and hold them for your beloved Son.
    You are afar, but your rays touch the earth;
    Men see you, but know not your ways.

    Thanks...beautiful baby!

    OdpovědětVymazat
  17. Veve to nemůůůžu ;) pak by se vytratilo kouzlo překvapení z pátka :D ale určitě to sem pak půjde :D

    OdpovědětVymazat