čtvrtek 16. prosince 2010

New Haircut :)


Tak jsem do toho zase práskla :D. Sice jsem na sebe (kromě ofiny) nenechala sáhnout přes půl roku, dneska už jsem se nechala ukecat. Nejdřív jsem šla do kadeřnictví sice s tím, ať mi znovu nějak šikovně střihnou ofinu, páč tuta se nepovedla, no nakonec jsem byla šikovnou paní kadeřnicí ukecaná do celkového ofikání :). Není to nic drastického, no zase si nebudu moci dělat zapletený cop ;). Teda spíš mamka mi nebude moci dělat zapletený cop (teda on by asi technicky pořád šel, ale tak víte jak ;) ).
Trošku jsem se toho bála, přece jen už mám zkušenosti, že na můj divnej tvar hlavy je těžký vymyslet správný účes, abych vypadala normálně :D. Věřte mi, zkoušela jsem všechny různý délka a moje babička mi dodneška nemůže odpustit, že jsem se v osmičce (!!!) přestala stříhat "na kluka" (i když dneska jsem chvíli měla takové nutkání ohlásit kadeřnici, ať to celý šmikne dolů :D, no teď jsem vcelku ráda, že jsem se k tomu nedostala).
Musím říct, že jsem fakt spokojená s tím, co mi na tý hlavě paní kadeřnice vytvořila. Konečně jsem našla někoho šikovnýho, kterej se mi pořád nesnaží foukat "helmu" :D.

7 komentářů:

  1. SUPER UČES, I KDYŽ JSEM SPÍŠ NA DLOUHÉÉ VLASY :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji moc, jsem ráda že tě to pobavilo. :) Lepší než mít přidělaný. :D Né, tak někomu slušej víc delší a někomu víc kratší. Já myslim že ti ti sluší moc! :) Super prostě a ještě jendou děkuju! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzeráš moc pekne ofinka je super aj ja som ju nosila tak ako ty, teraz ju mám tak dorastenejšiu a do strany

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj ďakujem ti za tvoj komentár u mňa na blogu veľmi ma potešil a som ti moc vďačná, že si sa na môj blog vôbec pozrela :) budem rada ak ešte prídeš a prajem pekný zvyšok víkendu

    OdpovědětVymazat
  5. vdaka za komentar :) ano, vsetky sperky na mojom blogu su moja tvorba. A nie len sperky :)

    OdpovědětVymazat