středa 29. prosince 2010

Bowling

V neděli i včera večer jsem byla vytažena na bowling.

V neděli jsem měla fakt strach, že si ublížim, páč jsem to v životě nedržela v ruce a včera jsem zas měla strach, že si na tý jejich navoskovaný podlaze a super-klouzavých botách rozbiju tlamičku ;-).

 Už se mi povedlo i pár striků, ale připisuji to spíš štěstí, náhodě a shodě okolností :D. Nebudeme si tu nalhávat, že v bowlingu válím :D.

Nejsem tedy skvělá v porážení kuželek, za to fakt boduju v rozesmívání svých spoluhráčů :D. Na Hruškový se Vám ten pitomej počítač normálně na féra směje, když netrefíte ani jednu kuželku, což mi jde v bowlingu úplně nejlíp (a on ten smích hlavně nikdo nečekal, že jo :D).
Další útok na bránice přišel, když jsem jaksi neudržela kouli v ruce, a místo toho, abych jí poslala dopředu ke kamarádkám kuželkám, jsem jí poslala dozadu a atakovala svoje spoluhráče :D. To se pak těžko soustředí :D. A taky to jen tak nikdo neumí, že jo :D.

Jsem prostě skvělá! :D

Picture coming.

12 komentářů:

  1. Ja ked hrám bowling tak mi ta guľa vždy ide tam do toho kraja kam ísť nemá, no čo už som laváčka a dúfam, že si sa zabavila :D

    OdpovědětVymazat
  2. jéé, já jsem taky levačka :) ale pobavila jsem se opravdu moc :)

    OdpovědětVymazat
  3. Bowling je dobrej! Vždycky tam chodim ráda, ale né moc často no. Určitě sis užila. :)

    OdpovědětVymazat
  4. ja som este nikdy nebola na bowlingu...:)

    OdpovědětVymazat
  5. je to fakt zábava :D už se těším, až zas vyrazíme :)

    OdpovědětVymazat
  6. Bowling je super :-) je fajn, že ses bavila :)

    OdpovědětVymazat
  7. Prej přesně takovou měly tvé barbieny!:DD Tak to mě rozesmálo.:D Já jí mám ve většim provedení no.:D Né že bych byla nějaká hloupá bááárbíína!! :D Né, děkuji za komentář, staršně si toho vážím. Jsi zlatá! :)

    OdpovědětVymazat
  8. TO jsem ráda že sji to myslela v dobrém. :P :) Díky moc. ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Vše nejlepší do Nového roku 2011. Hodně štěstí, zdraví , lásky, přátel, radosti, smíchu, nezapomenutelných zážitků, oblečení:D, peněz, jídla:D, vůně, úspěchů, komentářů, lidí co sledují tvuj blog, splněných přání,.. jen řkeni co doopravdy chceš. :) ♥ Jen to nejlepší přeju. :) Krásné prožití roku 2011. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Bowling na Hruškový je nejlepšííí, když chodíme, tak na 99% jen tam :-), ale na Březový je to taky fajne :) .. A to smání je žůžový :D .. Co takhle někdy vyrazit spolu, třeba s lidma ze třídy ze střední? :-) .. Udělat sraz, stejnak tam přijde lidí akorát tak na bowling :D ..

    OdpovědětVymazat
  11. Ty ale Dádo to vůbec není blbej nápad :D. Na Březovou jsem se ještě nedostala, kde přesně to tam je?

    OdpovědětVymazat
  12. Já nemám blbé nápady, to víííš :D ...
    Vysvětlení cesty pro blondýnku: Přijedeš na Březovou jako od Rychnova, odbočíš na Kamenici, pojedeš pořád nahoru a u hospody start odbočíš doleva a vlevo je taková velká (myslím oranžová) moderní budova :) .. Nejde přehlédnout :) ..

    OdpovědětVymazat