neděle 12. prosince 2010

3. adventní neděle

Tak tu máme 3. advent a Vánoce se nám kvapem blíží :-). Mám už dořešené téměř všechny dárečky a že jich letos budu rozdávat zase hafo :-D. Prostě skauti ♥ to jsou nejlepší přátelé na celý život.

Perhaps the best Yuletide decoration is being wreathed in smiles. - Unknown


Snad nejlepší vánoční ozdobou je být zahalený v úsměvech. - Neznámý

Dnešní zvolenou koledou je Jingle Bells od Glee. Glee si s ní trošku pohráli, a tak zní nově, ale přesto je naprosto úžasná a vystihuje tu nádhernou vánoční atmosféru :-).

4 komentáře:

  1. Moc pěkná písnička a děkuju moc za komentář. Líbí se mi tvůj blog. :) Ten i ten a i tamten. :D:) Máš to tu super a jsem ráda že se ti líbí fotky. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sledovat -> Sledovat tento blog -> Dokončeno :P A je to ♥ Sleduju a sleduju.. :) Tak piš a piš články. :D:) Děkuju moc za další komentář. :) Mám radost když mi někdo napíše a ještě když ten komentář je pěkný tak opravdu potěší. :) To je dobře že tě blogování baví. :) Sice by bylo lepší být někde venku než tady sedět a psát články. :D Ale tak je stejně venku zima a akorát byjsme nastydly. :D I tak, stačí mít jeden blog a jestli každý den se musí někdo podívat kolik tam má nových komentářů u nejnovějšího článku tak to je ještě dobrý ale ejstli se musí podívat víkrát než 5x za den tak to je orpavdu nemocnej. :D Né že bych se nekoukala. :DD :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jojo, komentáře zvednou náladu na nový článek! :) Je super když mi okomentuje někdo něco jako jsi ty! :) Jsi příjemná. :) Líbí se mi jak píšeš. :) Určitě jsi fajn! :)

    OdpovědětVymazat
  4. 3 vánoční neděle byla super, dostala jsem od maminky malý dáreček a měli jsme výýýborný oběd :D

    OdpovědětVymazat