středa 15. září 2010

Titulky / UPDATE

Začala nám nová seriálová sezóna a přichází dlouho očekávaná druhá řada Vampire Diaries, Gossip Girl a Glee. To jsou seriály, které mě letos zajímají.
Už k posledním sedmi dílům Deníku jsem si titulky psala sama, páč ti, od kterých jsem je stahovala, to dělali strašně dlouho a čekejte dva dny, když je ten seriál tak napínavej. Vůbec mě tehdy ale nenapadlo, abych je dávala i ostatním nedočkavcům na titulky.com. Což jsem teď změnila.
Deníky jsem nestihla dřív, než lidi z vampire-diaries.cz, ale stejně jsem je tam dala. Včera jsem ale byla akční, a titulky ke Gossip Girl S04e01 jsem tam dávala kolem pátý (po čtyřech hodinách překládání prosím). Titulky jsou hodně stahovaný, z čehož jsem nadšená.
Dneska ráno, se tam kouknu, a slečna, která dělala titulky pro celou třetí sezónu, mi tam pod moje titulky píše, že "to vůbec nebylo nutné x)". Tak jsem jí z plných plic řekla, co si o ní myslim :D.

Pro dobrotu na žebrotu :D.

Update:
Tak se pod mýma titulkama rozpoutala docela zajímavá diskuze. Někteří mě brání, jiní se můžou pos..t z toho, že "někomu lezu do zelí" :D. LOL. Stejně si budu dělat dál, co chci, žee? :P

2 komentáře:

  1. Děkuji moc za titulky ke Gossip girl - už jsem se nemohla dočkat dalšího dílu :)

    OdpovědětVymazat
  2. lidi by měli držet ústa a být rádi když si to sami přeložit nedokážou;)

    OdpovědětVymazat