pondělí 13. září 2010

Sakra sakra sakra!

Sakra sakra sakra! Je možný, že někoho v jednu chvíli nenávidíte tak moc, až se to prostě přehoupne a vy bez toho člověka nemůžete žít? Snažíte se pak tuto změnu ignorovat, jak jen můžete, ale ono to prostě nejde. A ať vám ten člověk provede cokoli, a tím myslím doslova COKOLI, a ať jste na něj sebevíc naštvaní, jednou se prostě potkáte, on se na vás usměje, myslí si, že mu všechno projde, a ono vlastně projde.
Přistoupíte na tu zvláštní hru, vy jste tajně zamilovaná a ví to jenom vaše nejlepší kamarádka. Působíte v klidu, když jste v jeho blízkosti, ignorujete ho tu správnou dobu, aby ho to začalo štvát. Jenže se občas stane, že má přítelkyni. Občas i na delší dobu. A vy trpělivě vyčkáváte na tu pravou chvíli, píšete si scénáře, co jak a kdy udělat nebo říct, které stejně nakonec nedodržíte.
Jste do toho zamotaná a nemůžete ven. On si nevšímá, jak vás jeho chování zraňuje a nepostřehne ty momenty, ze kterých pak po nocích nemůžete spát. Říkáte si, že to časem přejde a pevně v to věříte. Chcete se z toho nějak vymanit, ale nejde to.

Už je pozdě.

A pak uslyšíte písničku, která vás tak strašně moc vystihuje. Tak moc!

5 komentářů:

  1. Chceš rozvázat ten uzlík? Pomohu, mám v tom praxi :-) ... Takže pokud chceš lék, obrať se na mě :-P ...

    OdpovědětVymazat
  2. Takže co v takové situaci pomohlo tobě?

    OdpovědětVymazat
  3. Jelikož má nenávist byla způsobena chováním té dotyčné osoby, tak v poslední fázi, kdy jsem byla rozhodnutá, že být nadále naivní a odpouštět pořád dokola, je už nemožné, tak jsem zmáčkla tlačítko DELETE.

    Ty píšeš - "A ať vám ten člověk provede cokoli, a tím myslím doslova COKOLI, a ať jste na něj sebevíc naštvaní, jednou se prostě potkáte, on se na vás usměje, myslí si, že mu všechno projde, a ono vlastně projde." - je to pravda, proto se musíš vyhnout styku (včetně komunikování) s ní/ním! Je to jedinný způsob, jak bude tzv. tlačítko delete efektivní.. Tento člověk se ti bude vzdalovat a nakonec Ti bude lhostejný... Zbydou jen vzpomínky, ať už krásné či ty méně pěkné a občas nepříjemné...

    OdpovědětVymazat
  4. Ee, promiň, ale do toho nejdu. To nejde.

    OdpovědětVymazat
  5. V tom případě zůstaň, s prominutím, naivní a nech si vše líbit ;) ... Jednou na to přijdeš...

    OdpovědětVymazat